MR Sverige
   
MR SverigeMR Sverige
MR Sverige

Nyheter

Anbudsförfrågan MR Sveriges Ledarakademi

Abudsförfrågan till utbildningsaktörer.

MR Öst satsar på bemanning

Med verksamhetsledaren Kristoffer Bringnäs är planen att expandera uppdragen i MR Östs sydöstra verksamhetsområde. Med bakgrund inom bemanning är Kristoffer på rätt plats.

2023-10-03

Biogödsel på frammarsch i Sverige

Just nu byggs flera nya Biogasanläggningar runt om i Sverige. Fredrik Johansson har varit med och levererat biogödsel i 13 år i MR Sjuhärads område och ser en mängd fördelar.

2023-06-19

Mångsysslaren som fokuserar företaget

Efter en allt stressigare företagsutveckling har Daniel Larsson trimmat verksamheten. I stället för att springa efter jobb försöker han sätta sig till ro i sin grävare.

2023-06-07

MR Gävle Dala kompetens-säkrar verksamheten

Arbetsmiljön blir allt viktigare vid upphandlingar och för att locka duktiga medarbetare. MR Gävle Dala har tagit fasta på trenden och arbetar aktivt för att behålla sin kompetens.

2023-06-05

Företagaren som försvarar Sverige vid krig

Björn Hansson samverkar med andra för att skapa trygghet i oroliga tider. Han är också beredd att försvara landet Sverige, om det skulle behövas.

20220301

Tar klivet från beställarsidan!

Charlotte Carlsson stormtrivs i sin nya roll som vd i MR Gävle Dala. Efter att ha jobbat med avtal inom Söderhamns kommun i tio år vet 
hon vad beställare vill ha.

20220307

Han finner urkraften i skogen

Anders Wågstedt nöjer sig inte med befintliga lösningar. Han utvecklar ständigt sig själv och sin omgivning. Trots motgångar står han stark med sin familj.

20220226

"Jag kan alltid lita på MR Småland"

så säger Anders Hjälmeby. Nöjda kunder står i fokus för MR Småland. Pelle Svensson och Annika Dahl Wallin är två av medlemmarna som gör det möjligt.

Skogsbrand – var beredd om det händer

Ta del av Hushållningssällskapets kostnadsfria webutbildning.

Klarar vi en kris i Sverige?

Lyssna på Lantbrukspodden

2021-12-13

Ryckte ut och skapade en bevattningslinje

MR Norrland skapade säkerhet vid sommarens brand i Ånge. Och potentialen för att hjälpa till med mer än gödselspridare i framtiden finns där.

2021-12-06

"Jag uppskattar att slippa hålla på med fakturor"

Ulf Vest har startat sitt entreprenörsföretag från grunden på Åland. Företaget har inte bara gett ekonomisk vinning, utan lett till vänskaper för livet!

2021-11-22

Höstmöte med hela MR Sverige!

I dagarna har vi träffats i Arlanda, både delar av styrelserna och delar av tjänstemännen från alla ringar i Sverige. Det var två år sedan sist och det uppskattades mycket att får träffas och diskutera och processa tillsammans igen.

2021-10-06

Bidrar med ny energi!

Blir starkare genom energi från solen! MR Sjuhärad installerar sin hittills största solpanelanläggning på Granareds Gård. För vd Hans Gradén är investeringen en självklarhet för framtiden.

2021-06-29

MR samarbetar med räddningstjänsten!

Räddningstjänsten ringer ett enda samtal till den lokala maskinringen som sedan koordinerar alla tunnor!

2021-08-01

Många lokala maskinringar är ISO certifierade i Kvalitet och Miljö

Allt fler ringar väljer att certifiera sig enligt ISO 9001 och 14001. – Det öppnar för att delta i upphandlingar, säger Kristina Eriksson, MR Sveriges samordnare.

2021-04-03

PEFC ger oss tillträde till skogen!

I PEFC-certifierad skog får endast certifierade entreprenörer anlitas. Hittills är tre av MR:s ringar certifierade.

2021-07-05

Ny medlem som tror på MR

Andreas Andersson är företagaren som räknar på allt för att alltid ligga i framkant. Sedan årsskiftet är han medlem i MR Z och är imponerad av organisationen.

2021-06-28

Företagaren som växer med MR Örebro

Anders Hellqvist har varit engagerad i MR Örebro sedan ungdomsåren. Han hjälper till att skapa en stark ring med arbetsuppgifter som får andra kommuner att höra av sig.

2021-05-28

Bygger dreamteam i Mälardalen!

MR Mälardalen satsar på en ny projektledare i landskapsarkitekten Lovisa Fogelfors. Hon tillför organisationen smarta lösningar och en stor dos ”jävlar anamma”.

Bli medlem i MR Sverige

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!